osman

Αν είστε μέλος προγράμματος να ενημερώνεστε από την αντίστοιχη σελίδα όπου αναρτώνται αποκλειστικά πληροφορίες για το κάθε πρόγραμμα.

Ανακοινώσεις
ΟΣΜΑΝ > ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ  > ΔΑΣΟΚΤΗΜΑ ΚΟΡΑΚΙΑ άρση της αναδασωτέας έκτασης

ΔΑΣΟΚΤΗΜΑ ΚΟΡΑΚΙΑ άρση της αναδασωτέας έκτασης

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την ανάκληση απόφασης κήρυξης αναδασωτέου καμένου τμήματος 720 περίπου στρεμμάτων στο δασόκτημα ΚΟΡΑΚΙΑ. Μετά την πυρκαγιά της 04ης Αυγούστου 2016 με απόφαση ΔΣ Ο.Σ.Μ.Α.Ν.ανατέθηκαν άμεσα και υλοποιήθηκαν μελέτες αντιπλημμυρικών έργων και πίνακα υλοτομίας

Μετά πάροδο τριών ετών τα αποτελέσματα αποκατάστασης του φυσικού
περιβάλλοντος στην καμένη έκταση κρίθηκαν εξαιρετικά, μετά την υποβολή
ειδικής έκθεσης αιτηθήκαμε την άρση αναδασωτέου η οποία και επετεύχθη.

Ευχαριστούμε πολύ τον ειδικό μελετητή κ. Γιαννούχο για την αρτιότητα των
μελετών του σε όλα τα στάδια, τον εργολάβο του έργου κ. Ρεβελιώτη και το
προσωπικό των υλοτόμων που χρησιμοποιήθηκε για την εξαιρετική δουλειά τους και την εντός  χρονικών ορίων ολοκλήρωση του έργου.

Τα αποτελέσματα όλων αυτών των ενεργειών κρίνονται ευεργετικά   τόσον στην διασφάλιση της ιδιοκτησίας μας στη περιοχή αφού επιτελέσθηκε με τον καλύτερο τρόπο η προστασία και η βελτίωση του δάσους σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Παράδοσης Παραλαβής του 1998 όσο και στη μελλοντική αξιοποίησή της.»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩN
& ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Δ/ΝΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΑΣΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΑΠ Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Αίρουμε την αριθμ.254390/27-12-2016 (ΦΕΚτ.Δ΄49/1-3-2017) Απόφαση κήρυξης αναδασωτέας έκτασης δάσους του Ασκούντος Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου στη θέση Κορακιά – Θυνί» της κοινότητας Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας Π.Ε. Αργολίδας, εμβαδού Ε=1.107.045,10τ.μ. όπως απεικονίζεται στο από 10-11-2016 τοπογραφικό διάγραμμα που την συνοδεύει. Ο Συντονιστής Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ